Product reviews van Plastic meubelhoezen per stuk

9.5 / 10 op basis van 34 reviews

Plastic meubelhoezen per stuk worden gebruikt om meubels individueel te beschermen tijdens kluswerkzaamheden, opslag of vervoer. Objecten...

Bekijk Plastic meubelhoezen per stuk

Afbeeldingen van Plastic meubelhoezen per stuk die onze gebruikers hebben gemaakt

Plastic meubelhoezen per stuk gebruik: Plastic meubelhoezen per stuk
Close image
Plastic meubelhoezen per stuk gebruik: Plastic meubelhoezen per stuk
Close image
Pots
14 augustus 2021

Goed en sterk

Gebruik: Bank beschermen

Bekijk review
Jette
15 juli 2021

Perfect, ik heb wel veel groter besteld dan geadviseerd. goede dikte voor bescherming bij vervoer in een bestelbus. spullen onbeschadigd op bestemming aangekomen.

Gebruik: Ophalen bankstel

Bekijk review
Debby
19 juni 2021

Super goed! stevig materiaal

Gebruik: Bescherming voor kat die krabt

Bekijk review
Peter
18 juni 2021

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Gebruik: Afdekken meubels

Bekijk review
Laureen
12 juni 2021

Zoals beloofd; stevig en makkelijk om de bank te doen.

Gebruik: Voor de 3 zitten van mijn pap

Bekijk review
Nellie
17 mei 2021

Stevig materiaal

Gebruik: Verhuizing banken

Bekijk review
Hennie
5 mei 2021

Prima hoes (hoop dat onze kat er anders over denkt)

Gebruik: Onze drie zits bank

Bekijk review
Ilse
23 april 2021

Bevalt uitstekend!

Gebruik: Ideaal voor onze 3,5 zitter onze honden kruipen graag op de bank en om hem netjes te houden,hebben we deze goed passende hoes er overheen gedaan,met daaroverheen een grand foulard.bank is nu prima beschermd,de hoes is van stevige kwaliteit

Bekijk review
Jo
20 maart 2021

Prima. goede uitleg op de site over wat je kunt verwachten van dikte van plastic en toepassing (stoel of bank, handig!)

Gebruik: Gekocht voor bank om tijdelijk buiten op te slaan. uiteindelijk gebruikt om een deur tijdelijk tegen regen te beschermen bij 2 nachten buiten opslaan ivm restauratie vloer

Bekijk review
Robin
19 maart 2021

Goed. plastic is dikker dan verwacht, (gebruikte eerst containerzakken, maar dat is ook niks, dit is beter

Gebruik: Om de bank te beschermen tegen katten urine. met een deken eroverheen (die dan los gewassen kan worden) hou je t toch schoon met n bejaarde kat, en kan je de bak gewoon gebruiken

Bekijk review
A.Van Der Padt
17 maart 2021

Ruimte genoeg,stevig,dik materiaal

Gebruik: Beschermd verhuizen van meubelen

Bekijk review
H. Morren
2 maart 2021

Positief

Gebruik: Opslag meubels

Bekijk review
Jan
13 februari 2021

1 zal was bovenaan open en dus onbruikbaar

Gebruik: Opbergen oud salon ouders op zomder

Bekijk review
Bekend
6 december 2020

Zou mooi zijn als het zou passen

Gebruik: Afdekken 1 persoons bed

Plastic meubelhoezen per stuk gebruik: Afdekken 1 persoons bed
Sluit afbeelding
Bekijk review
Andrew
2 december 2020

Het is sterk van kwaliteit. hoop echter dat het nog wat sterker kan.

Gebruik: Bescherming tegen kat en honden. voor het slapen gaan of als we weg moeten

Bekijk review
Melvin
22 november 2020

Makkelijk in gebruik.

Gebruik: Een meubel beschermen tegen de regen.

Bekijk review
Bert
19 november 2020

Prima spul, helpt volgens mij goed

Gebruik: Afdekken tegen stof van de verbouwing

Bekijk review
Edwin
15 november 2020

Prima en stevige kwaliteit

Gebruik: Stofvrij opbergen tuinmeubelkussens

Bekijk review
Katia
8 november 2020

Doet wat het moet

Gebruik: Tafel

Bekijk review
Ineke
31 oktober 2020

Stevig plastic ik had het helaas te klein gekocht

Gebruik: Voor een bank

Bekijk review
Anoniem
19 oktober 2020

Prima. goede kwaliteit.

Gebruik: Opslag en verwijderen houtworm.

Bekijk review
Ingrid
14 oktober 2020

Perfect om hiervoor te gebruiken tegen de nageltjes van de poes

Gebruik: Afdekken meubels tegen de poes.....met een groen bankovertrek erover en plastic hoes eronder

Plastic meubelhoezen per stuk gebruik: Afdekken meubels tegen de poes.....met een groen bankovertrek erover en plastic hoes eronder
Sluit afbeelding
Bekijk review
Cor
3 september 2020

Goed product

Gebruik: Om een meubelstuk op te ruimen op zolder, hoeft nog niet naar bv de kringloopwinkel

Bekijk review
Guus
4 augustus 2020

Prima hoes

Gebruik: Afdekken van de bank

Bekijk review
James
22 juli 2020

Goed

Gebruik: Bank

Bekijk review
Francien
10 juni 2020

Prima hoes. had m iets groter besteld dan de bank is. bank blijft droog.

Gebruik: Voor een bank die buiten staat

Bekijk review
Shahayra
2 juni 2020

Doet wat het moet doen.

Gebruik: Voor een loveseat, was iets te klein voor de 2,5 persoon bankstel. voor een 1 persoonsbeschrijving. 90/200

Bekijk review
Ineke
16 mei 2020

Toch iets te krap, beetje gedoe om het gied over de stoel te krijgen

Gebruik: Bescherming tuinstoelen

Bekijk review
Mattanja
22 april 2020

Het product is een stuk kleiner dan ik had opgemeten, waardoor we het product moest inknippen op bepaalde plekken zodat het wel zou passen.

Gebruik: Als bescherming van een loungebank op het dakterras

Bekijk review
Linda
2 april 2020

Prima, niet te dik en niet te dun.

Gebruik: Voor de tuinkussenhoezen. we hebben boven op zolder een groot opbergmeubel, maar nu hoeven we de kussens niet mwer van boven naar beneden te sjouwen.

Bekijk review
Fred
14 februari 2020

Goede kwaliteit

Gebruik: Om hoezen in op te bergen

Bekijk review
Kaaaaaatje
1 december 2019

Ik had t iets dikker verwacht maar t is prima voor buiten ook.

Gebruik: Meubels

Bekijk review
Xxx
13 november 2019

Dat wat we verwacht haddeb

Gebruik: Bankstel buiten onder overkapping beschermen tegen regen

Bekijk review
Kristin
30 september 2019

Fantastisch handig in gebruik. kan precies wel tegen een stootje.

Gebruik: Een schommelstoel die mijn dochter momenteel nog niet mee verhuist inpakken om op zolder op te bergen.

Bekijk review

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 7066 reviews.